Information

 

About LR Holland

Voorheen onder de naam van Ter Horst 4×4, maar omdat we het beter willen doen als onze voorganger, nu met een eigen nieuwe betere identiteit!

In 2013 is de autohandel verhuisd naar een grote locatie op de Handelsstraat 51 7772 TS te Hardenberg. Hier hebben wij een 4×4 showroom waar u zich snel thuis zal voelen tussen al de 4×4 occasions. Ook hebben wij een groot aantal occasions buiten staan. Wij hebben altijd 40 occasions op voorraad en sinds kort hebben we er een ander merk bij: de Volvo TGB 4×4 (C303, C306, valp). Meer informatie kunt u vinden in ons occasions menu!

Wij zijn een autohandel die gespecialiseerd is inkoop en verkoop van Land Rover Freelander, Defender, Discovery en Range Rover. Tevens kopen en verkopen wij Toyota Land Cruiser, Volvo en Mercedes G. Dagelijks proberen wij de goedkoopste van Nederland te zijn en te blijven. Een groot deel van onze handelsvoorraad betrekken wij van de officiële Landrover dealer.

Wij hebben geen autobedrijf en dus geen werkplaats voor reparaties aan uw land- of Range Rover, wij kunnen u hierin wel adviseren. Tevens hebben wij ook nieuwe Land Rover en Range Rover onderdelen & Land Rover accessoires te koop.